|
farmaciegl.MyForum.ro Facultatea de Medicina si Farmacie, Univ. "Dunarea de Jos" Galati
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
boevmonica Student

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 112
|
Trimis: 09/11/2011 07:42 Titlul subiectului: excursie Bucuresti - Constanta |
|
|
Ființele care vor sa se inscrie pentru excursie, sa-mi aduca banii azi si maine (dermato si farmacie clinica) pentru a vedea ce fel de autocar inchiriem.
Pretul se modifica, deoarece avem de parcurs mai multi Km, probabil in jur de 60 lei. Astept inscrieri! |
|
| Sus |
|
 |
Lavinia Balcan Student

Data inscrierii: 03/Oct/2010 Mesaje: 29
|
Trimis: 09/11/2011 09:53 Titlul subiectului: |
|
|
| Pai pana la urma le facem pe amandoua in aceeasi zi, sau ramanem o noapte in Constanta? |
|
| Sus |
|
 |
boevmonica Student

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 112
|
Trimis: 09/11/2011 10:03 Titlul subiectului: pret excursie |
|
|
Da, le vom face pe cele două intr-o zi, doar nu credeai ca o sa cazeze Razvan 30 de oameni .
Am aflat oferta de la agentia cu care am mers la Iasi, traseul Galati-Constanta- Bucuresti - Galati, costa 95 lei/pers., divertisment adăugat .
Pana joi la farmacie clinica trebuie sa definitivez listele, deci am nevoie doar de oameni f. hotarati.
Daca gasiti oferte mai bune, astept propuneri. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|