|
farmaciegl.MyForum.ro Facultatea de Medicina si Farmacie, Univ. "Dunarea de Jos" Galati
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ramona_gunache Student

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 32
|
Trimis: 30/10/2010 12:50 Titlul subiectului: pedagogie |
|
|
[url=http://www.girlshare.ro/1686261.5]attachments_2010_10_30.zip[/url]
Buna ziua,
Ca urmare a faptului ca nu am reusit sa stabilim legatura cu dvs, in totalitate, am recurs la aceasta ultima forma de comunicare.
In întâiul rand, va reamintesc conditiile pentru desfasurarea practicii pedagogice:
1. completarea caietului de practica, avand in structura sa urmatoarele: fise de asistenta (la prof.mentor si colegii din grupa de practica), proiectele lectiilor sustinute (4 specialitate+1 dirigintie) insotite de fise de analiza si evaluare ale lor, documente manageriale, curriculare, raport de practica, anexe, fisa de observatie si caracterizare a unui elev
2. pentru evaluarea finala, atasati caietului, distinct, ori includeti intr-o mapa separata urmatoarele: 1 proiect de lectie specialitate, 1-dirig (sustinute sau model), un referat (psihol, sau pedag ori metodica, cu tema dorita), 2 probe de evaluare (1 sumativa, 1 formativa, elaborate sau model), o fisa de analiza a lectiei (la alegere) si alte materiale relevante
3. completarea planificarii orelor pe care le veti sustine (ziua, ora, clasa, lectia)= URGENT!!!!!! si trimeterea ei pe adresa aceasta de email sau depusa la sala A205.
De asemenea va rog sa verificati componenta grupelor de practica, atasate, repartizarea, si sa operati schimbarile necesare cu culoarea rosie, trimitand materialul la aceasta adresa=URGENT!!!!
Atasez si fisele tipizate care treb completate si puse in caiet :planificare, orar.
Veti gasi, pentru orientarea dvs, si nu cu sens de obligare, cateva recomandari, propuneri.
Pentru a justifica urgenta lor: incepand cu 1 noiembrie în scolile de aplicatie vom fi prezenti, eu și colegii mei coordonatori de practica, pentru a va sprijini mai mult in activitatea pe care o desfasurati acolo.
Cu speranta ca eforturile dvs vor fi insotite de realizari frumoase, va doresc spor in toate
Asist univ drd Carmen Enache Alexandrache |
|
| Sus |
|
 |
tabacaru_ionel Administrator

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 129 Localitate: Galati
|
Trimis: 01/11/2010 11:46 Titlul subiectului: |
|
|
Orar dna prof. Boeru
L 14-17
M 11 - 17
M 11 - 15
J 12 - 14
V 11 - 15 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|