| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
adina zaharia Student

Data inscrierii: 24/Oct/2010 Mesaje: 50
|
Trimis: 06/07/2011 22:39 Titlul subiectului: practica |
|
|
| Dragi colegi,azi am fost pe la decanat si am aflat ca dupa aceasta perioada de practica,vom sustine o evaluare.Deci, fiecare coordonator de practica,conform repartizarilor de la decanat va primi o tematica cu ce ar trebui sa facem noi pe parcursul perioadei de practica,iar din la finalul perioadei de practica vom sustine o evaluare din aceasta tematica impreuma cu dna Robu (tot anul). Pentru cei care nu fac perioada de practica unde sunt repartizati de facultate, dna Georgescu mi-a spus ca vor lua o adeverinta cu nota obtinuta de la farmacia unde au creat perioada de practica cu care se vor duce la coordonatorul unde au fost repartizati pt a o semna si el si abia apoi la dna Robu. Nu va speriati prea tare, cand am imtrebat-o pe dna Georgescu in ce o sa constea aceasta evaluare mi-a raspuns ca va fi ceva din acea tematica,iar cand am intrebat daca va fi ceva practic sau doar teoretic,mi-a raspuns ca pana la urma nota finala este data de farmacistul la care ai realizat aceasta practica si crede ca in final dansa impreuna cu dna Robu doar vor trece notele.Deci in final trebuie sa va descurcati doar cu cei la care ati fost repartizati si vedeti ca unii cer caiet cu ce ati facut in momentul practicii daca o realizati in alta parte (ex. Galenus de pe Siderurgistilor-aici stiu deoarece aici fac eu practica) |
|
| Sus |
|
 |
tabacaru_ionel Administrator

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 129 Localitate: Galati
|
Trimis: 07/07/2011 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
In principiu nu trebuie sa ne ingrijoram. Nu ni s-a dat tematica si nu s-a facut instructaj, asa ca e bine. _________________ Ionel Tabacaru
Admin Forum |
|
| Sus |
|
 |
Alexandra Meresescu Student

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 31 Localitate: galati
|
Trimis: 07/07/2011 14:05 Titlul subiectului: |
|
|
| eu fac practica la anemona,iau adeverinta de aici, desi am fost repartizata la galenus in piata mare. pt ce trebuie sa ma mai duc acolo daca nota mi o pune aici unde fac practica. si ce caiet trebuie sa fac?? doar nu stau sa copiez prospectele pe caiet. Ce caiet vrea asta de la Galenus? Eu nu ma ingrijorez pt marea evaluare:),dar vreau sa inteleg logica acestor manevre. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 07/07/2011 14:08 Titlul subiectului: |
|
|
| Alexandra Meresescu a scris: |
| eu fac practica la anemona,iau adeverinta de aici, desi am fost repartizata la galenus in piata mare. pt ce trebuie sa ma mai duc acolo daca nota mi o pune aici unde fac practica. si ce caiet trebuie sa fac?? doar nu stau sa copiez prospectele pe caiet. Ce caiet vrea asta de la Galenus? Eu nu ma ingrijorez pt marea evaluare:),dar vreau sa inteleg logica acestor manevre. |
La secretariat se spune un lucru, in alta parte aud alt lucru. Nu se stie daca vom afla logica vreodata  _________________ Ionel Tabacaru
Admin Forum |
|
| Sus |
|
 |
fominov cristian Student

Data inscrierii: 08/Oct/2010 Mesaje: 8
|
Trimis: 07/07/2011 14:17 Titlul subiectului: |
|
|
| "traim in romania si asta ne ocupa tot timpu" am incheiat citatu |
|
| Sus |
|
 |
boevmonica Student

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 112
|
Trimis: 07/07/2011 14:40 Titlul subiectului: tematica de colocviu |
|
|
| Va trimit atasat programa de practica. Este o noutate pentru toata lumea, deci nu cred ca trebuie sa ne facem probleme.[url=http://www.girlshare.ro/2368685]practica+de+vara.doc[/url] |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 07/07/2011 14:42 Titlul subiectului: Re: tematica de colocviu |
|
|
| boevmonica a scris: |
| Va trimit atasat programa de practica. Este o noutate pentru toata lumea, deci nu cred ca trebuie sa ne facem probleme.[url=http://www.girlshare.ro/2368685]practica+de+vara.doc[/url] |
Si mai departe ce facem? Caiete? Asteptam detalii.
Inteleg ca e noutate, dar cate zile au trecut pana acum de practica?! Ma gandesc ca daca cineva vrea ceva anume de la noi, avea minim o posibilitate sa ia legaura cu cineva din an si sa ne transmita. _________________ Ionel Tabacaru
Admin Forum |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 08/07/2011 11:44 Titlul subiectului: |
|
|
Intre timp am aflat sursa de inspiratie a programei de mai sus, avand si in vedere faptul ca fontul textului e diferit unde s-au facut modificari.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/849/obiectiveledisciplinei.jpg/] [/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/89/continutulseminariilor.jpg/] [/URL] _________________ Ionel Tabacaru
Admin Forum |
|
| Sus |
|
 |
boevmonica Student

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 112
|
Trimis: 18/07/2011 09:38 Titlul subiectului: anunt colocviu de practica |
|
|
Colocviul de practica se va sustine pe data de 22.07.2011, ora 9.00, Cozamin. Studentii se vor prezenta cu adeverinta de practica , notata si semnata de farmacistul indrumator unde s-a efectuat practica, cum ar fi si cu caietul de practica, unde trebuie sa punctati cele cerute prin programa trimisa de mine.
Aveam si anuntul transmis de d-na dr. Georgescu, dar nu m-a lasat sa incarc fisierul. Oricum, aceasta este esenta mesajului.
Ne vedem pe 22.07 la facultate! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 18/07/2011 11:46 Titlul subiectului: Re: anunt colocviu de practica |
|
|
| boevmonica a scris: |
Colocviul de practica se va sustine pe data de 22.07.2011, ora 9.00, Cozamin. Studentii se vor prezenta cu adeverinta de practica , notata si semnata de farmacistul indrumator unde s-a efectuat practica, ca de exemplu si cu caietul de practica, unde trebuie sa punctati cele cerute prin programa trimisa de mine.
Aveam si anuntul transmis de d-na dr. Georgescu, dar nu m-a lasat sa incarc fisierul. Oricum, aceasta este esenta mesajului.
Ne vedem pe 22.07 la facultate! |
In programa scrie ca trebuie sa consemnam activitatea fiecarei zi de practica. Doar atat sau ... scriem ce este specificat la obictivele disciplinei?
 _________________ Ionel Tabacaru
Admin Forum |
|
| Sus |
|
 |
|