Pagina de start a forumului farmaciegl.MyForum.ro farmaciegl.MyForum.ro
Facultatea de Medicina si Farmacie, Univ. "Dunarea de Jos" Galati

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

practica

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului farmaciegl.MyForum.ro -> Practica de vara
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ionescu ioana
Student
Student

Data inscrierii: 04/Oct/2010

MesajTrimis: 18/07/2011 13:01    Titlul subiectului: practica Raspunde cu citat (quote)

Eu astazi am fost la decanat si m-am intalnit cu domnul chiriac si l-am intrebat de examenul de practica...el mi-a zis ca anul 3 vor da examenul la ora 9 si anul 4 la ora 11...pana la urma care e ora reala?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tabacaru_ionel
Administrator
Administrator
tabacaru_ionel

Data inscrierii: 02/Oct/2010

MesajTrimis: 18/07/2011 18:34    Titlul subiectului: Re: practica Raspunde cu citat (quote)

ionescu ioana a scris:
Eu astazi am fost la decanat si m-am intalnit cu domnul chiriac si l-am intrebat de examenul de practica...el mi-a zis ca anul 3 vor da examenul la ora 9 si anul 4 la ora 11...pana la urma care e ora reala?

In ce consta examenul? Scris, oral? :huh:
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
boevmonica
Student
Student

Data inscrierii: 02/Oct/2010

MesajTrimis: 18/07/2011 21:44    Titlul subiectului: raspuns pentru toata lumea Raspunde cu citat (quote)

N-am mai pomenit in viata mea atatia oameni sa se streseze atat pentru ceva atat de neimportant.

Colocviul se sustine oral, anul III da colocviul de fapt joi, pentru ca asa s-au inteles cu d-na farm. Badea, noi il dam vineri, cu d-na dr. Georgescu.

Toata societatea se prezinta personal, cu adeverinta de practica semnata de farmacistul din farmacia unde au desfasurat practica si cu caietul de practica, ce trebuie sa contina informatii din tematica trimisa anterior.

Mai sunt si alte intrebari?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului farmaciegl.MyForum.ro -> Practica de vara Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum