|
farmaciegl.MyForum.ro Facultatea de Medicina si Farmacie, Univ. "Dunarea de Jos" Galati
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Georgescu_Razvan Student

Data inscrierii: 17/Noi/2010 Mesaje: 37 Localitate: CONSTANTA
|
Trimis: 19/07/2011 09:35 Titlul subiectului: Re: raspuns ptr toata mulțimea |
|
|
| Monica, daca era asa "de neimportant" cum spui tu, nu ne-ar fi chemat in mijlocul vacantei sa sustinem acest colocviu. ". Nu cred k e cineva care se streseaza in adevaratul sens al cuvantului, dar cu siguranta cu totii ne miram de acest mirabolant colocviu. Ptr noi e ceva inedit.....si e natural sa avem cu toii numeroase intrebari. |
|
| Sus |
|
 |
tabacaru_ionel Administrator

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 129 Localitate: Galati
|
Trimis: 19/07/2011 15:39 Titlul subiectului: Re: raspuns ptr toata mulțimea |
|
|
| Georgescu_Razvan a scris: |
| Monica, daca era asa "de neimportant" cum spui tu, nu ne-ar fi chemat in mijlocul vacantei sa sustinem acest colocviu. ". Nu cred k e cineva care se streseaza in adevaratul sens al cuvantului, dar cu siguranta cu totii ne miram de acest mirabolant colocviu. Ptr noi e ceva inedit.....si e normal sa avem cu toii multe intrebari. |
Si mai mult, daca stiam de la inceputul practicii ce trebuie sa facem, cum sa facem caietul practica era ceva. Adica eu scriu in 3 zile, pentru o luna acum. Oare cate pagini trebuiesc scrise?  _________________ Ionel Tabacaru
Admin Forum |
|
| Sus |
|
 |
boevmonica Student

Data inscrierii: 02/Oct/2010 Mesaje: 112
|
Trimis: 19/07/2011 19:20 Titlul subiectului: sa ne facem de lucru |
|
|
Razvane, nu esti oficial in mijlocul niciunei vacante, desi mi-as dori si eu acest lucru, ci esti aproximativ spre finalizarea anului IV, media nu ti-este incheiata pana nu se da colocviul de practica. Nota la acest colocviu intra in calculul mediei de anul IV (vezi cele 2 credite). Este adevarat ca pentru cei din alte parti este greu sa se mai deplaseze inca o data, dar ce te faceai daca te obliga sa ramai in Galati sa faci practica de vara?
Ionut, nu-ti specifica nimeni cate pagini trebuie sa scrii, ci doar sa atingi acele puncte din programa, nu conteaza cantitatea, ci calitatea si eficacitatea de a selecta lucrurile importante si care tin de specificul muncii de farmacist.
Abia astept sa ne vedem vineri la un suc....  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|